Jar Hayworth

Shtoni një prekje tropikale në brendësinë tuaj me kavanozin e sofistikuar Hayworth.

SKU: 112929 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shtoni një prekje tropikale në brendësinë tuaj me kavanozin e sofistikuar Hayworth. Kjo enë elegante me ananas është prej qelqi dhe ka një kurorë dhe bazë të veshur me argjend.