Abaco

L0

Thjeshtësia e dizajnit të tij fsheh zgjedhje gjeometrike dhe konstruktive interesante dhe të vlerësuara mirë që eksplorojnë dhe shfrytëzojnë temën e rrethit dhe simetrisë.

103 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Baza është e përbërë nga tre këmbë metalike të hollë, të lidhura nga një strukturë e thurur që mbështet gjithashtu majën, e cila mund të ngrihet për t’u përdorur si një tabaka e dobishme, e ndarë nga struktura me një gjest të thjeshtë.
Kombinimet e përfundimeve për pjesën e sipërme dhe të bazës mund të jenë të gjalla ose elegante, ashtu si kombinimet e tabelave të shumta nga seria Abaco mund të jenë të larmishme dhe origjinale.