Ino Bar Sideboard

L0

Forma rrethore frymëzon pjesë të gjithanshme dhe inovative.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kabineti me një ose dy dyer Ino është i lirë nga parimet zyrtare dhe bashkëjeton qetësisht kudo me pjesët e tjera që janë tashmë atje, duke fshirë të gjitha distancat kulturore dhe kohore. Isshtë e përsosur si një bar, si dhe një mobilje për të mbajtur sende të çmuara.