Cubic Glass

L0

Dizajn qelqi kub nga Gino Carollo.

67 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një ide modeli që përqendron vëmendjen e saj në dimensionin plastik të formave dhe në interpretimin e ri të një orendi tradicionale siç është një raft librash.