EUCALIPTO STORAGE UNIT

L0

Eucalipto është emri i një serie njësish të dizajnuara për dhomën e ndenjes, dhomën e ngrënies ose kudo që kërkohet një fokus i veçantë.

124 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Eucalipto është emri i një serie njësish të dizajnuara për dhomën e ndenjes, dhomën e ngrënies ose kudo që kërkohet një fokus i veçantë. Eucalipto pasuron koleksionin e B&B Italia me një prekje të sofistikuar duke sugjeruar kombinime origjinale magjepsëse. Për fundin akrilik të kufomës që zhvillohet në tre variante me kombinime të ndryshme për dyer dhe sirtarë: strukturë e zezë me dyer dhe sirtarë në pasqyrë gri, në xham të zi të pikturuar mbrapa ose në dru frukë eukalipt me fund me shkëlqim; strukturë bronzi me dyer dhe sirtarë në pasqyrë të bronzuar, në xham të prapambetur prej bronzi ose në dru frusé eukalipt me fund me shkëlqim; strukturë e kaltër me dyer dhe sirtarë në vjeshtë pasqyre gri në xham të kaltër të lyer me të kuqe ose në dru frukë eukalipt me fund me shkëlqim