BLACK ONYX HOME FRAGRANCE

Qitro – Dru – Me erëza
Të guximshme, shumë dehëse
Hapje e shpikjeve prej druri me bergamot të freskët, portokall diellor Sevilje, piper i kuq i kuq i shtypur , rrezaton me një jasemini të shndritshëm të martuar me patchouli dhe dru kedri. Një sfond i hollë prej druri thellon aromën me shkëlqime vetiver, dru tik dhe qelibar.

Kategoritë: , ,
Brandet:
Aromë 10% Shishe qelqi Set shkopinj të përfshirë në paketim. Aroma zgjat afërsisht 3 muaj Prodhuar ne France Bërë me dorë Aromë origjinale e krijuar në Grasse - Francë nga John-Paul Welton

Përshkrim

Udhëzime për kujdesin:
Vendosni të gjithë shkopinjtë në shishe në mënyrë që të aromatizojnë dhomën.Përdorimi i parë: lëreni shkopinjtë të zhyten për një orë dhe pastaj i ktheni nga ana tjetër.
Ktheni shkopinjtë rregullisht. Sigurohuni që ta bëni në një sipërfaqe të qëndrueshme.

Udhëzime sigurie:
Lëng dhe avull shumë i ndezshëm.
Mos e përdorni për ndonjë qëllim tjetër përveç atij për të cilin është menduar produkti,pra aromatizues ambienti. Shmangni kontaktin me sy. Mos e gelltit. Mbajeni larg fëmijëve. Lexoni etiketën para përdorimit. Mos e përdorni në sy, në lëkurë ose në veshje. Mbajeni të freskët.