Coffee Table Henley

L0

Shtoni stil të përjetshëm në dhomën tuaj të ndenjes me tryezën e lëmuar të kafesë Henley.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo tryezë kafeje drejtkëndëshe përmban një kornizë të përfunduar me nikel dhe një tryezë mermeri kafe me venat e lehta.