Madison Lowtable

L0

Ndërveprimi i materialeve: tabelat e rastit tregojnë në mënyrë të përsosur elegancën e gamës Madisson. mermer, lisi i trajtuar në nxehtësi ose i llakuar në majat e tryezës, këmbët metalike në përfundim kafe-bronzi.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një domosdoshmëri për kulturën e re të salloneve si dhe komoditetin në shtëpi.