Urbanhike Table

L0

Tavolina Urbanhike nga Marcel Wanders është një simbol i udhëtimit të Moooi për të arritur majat më të larta të cilësisë, inovacionit dhe stilit duke përhapur modelet e saj në qytetet më të rëndësishme, të bukura në botë.

124 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tavolina Urbanhike nga Marcel Wanders është një simbol i udhëtimit të Moooi për të arritur majat më të larta të cilësisë, inovacionit dhe stilit duke përhapur modelet e saj në qytetet më të rëndësishme, të bukura në botë.