CABINET ELEGANCIA

L0

Shtoni madhështi klasike në dhomën tuaj të ndenjes ose studioni me Kabinetin Elegancia.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke shfaqur një brendshme të bardhë të ndritshme dhe pesë rafte, kjo raft librash prej druri thupërsh me fund të zezë elegant ofron një vitrinë tërheqëse për libra, enë, koleksione dhe sende të tjera dekorative.