Console Table Aston

Një tipar elegant për korridorin, dhomën e gjumit ose dhomën tuaj të ndenjes, Aston Console Table karakterizohet nga një dizajn elegant i sipërfaqes gjysmë hëne dhe një kornizë e lëmuar prej bronzi të krehur.

SKU: 114431 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një tipar elegant për korridorin, dhomën e gjumit ose dhomën tuaj të ndenjes, Aston Console Table karakterizohet nga një dizajn elegant i sipërfaqes gjysmë hëne dhe një kornizë e lëmuar prej bronzi të krehur. Pjesa e saj e pastër e tavolinës prej xhami të zi është e përshtatshme për shfaqjen e fotografive me kornizë ose aranzhimeve me lule.