Genius Wing Chair

L0

Një karrige ekzekutive dhe një karrige mysafiri që përcjell një ide të një komoditeti të madh.

191 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Giorgetti
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një karrige ekzekutive dhe një karrige mysafiri që përcjell një ide të një komoditeti të madh.