Baby Geo

L0

Koleksioni Geo është i pasuruar me një element argëtues: një kolltuk krejtësisht i rrumbullakosur i krijuar duke përdorur pouf me emër si vend.

116 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Struktura e shufrës metalike mbështet pjesën e pasme të lakuar prej druri. Përmasat janë bujare pa u mbingarkuar. Pufat Geo 75 cm janë krijuar për të akomoduar strukturën e mbështetëses dhe mund të ngjiten lehtësisht në bazën e pouf edhe në një kohë të mëvonshme.