ARBOR

L0

Naoto Fukasawa vazhdon hulumtimin e tij mbi sediljet me kone të prera kokëposhtë, dhe, për këtë projekt adreson nevojën e B&B Italia për të eksploruar vendet me mbështetëse për krahët.

74 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dy forma janë hartuar dhe zhvilluar në mënyrë ergonomike për të marrë një kolltuk të lehtë relaksues me një mbrapa të lartë dhe mbështetëse koke, dhe një kolltuk bisede me një shpinë të ulët. Të dy kolltuqet kanë një bazë të kthyeshme dhe varen prej metali të dukshëm në pjesën e pasme që, ashtu si me serinë portreti Papilio, lejojnë heqjen e mbulesës, të disponueshme në pëlhurë ose lëkurë. Këto sediljeve u shtohet një formë e tretë, një osman në krye të së cilës mund të mbështetet një element tabaka, duke lejuar përdorimin plotësues si një tryezë e vogël.