Metropolitan Armchair

L0

Shenja dalluese e këtij kolltuku të vogël dhe karrigeje relaksuese është forma e ndenjëses.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shenja dalluese e këtij kolltuku të vogël dhe karrigeje relaksuese është forma e ndenjëses .Me bazë rrotulluese alumini dhe katër koka, ndërthur elegancën dhe komoditetin; kjo e fundit, e cila është gjithashtu e kthyeshme dhe ka Otoman që përputhet, dhe ka një mbështetëse koke.