Gio

L0

Gio, i dizenjuar nga Antonio Citterio, është seriali i ri me një theks klasik bashkëkohor kushtuar jetesës në ajër të hapur.

99 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një gamë e plotë e divaneve, njësive fundore, shezlongut, shezlongjeve, kolltuqeve, karrigeve, tavolinave dhe plotësuesve të cilat janë zhvilluar nga struktura të forta dru tik me një fund të veçantë gri antik, i cili i jep drurit një aspekt të veçantë të jetuar dhe gri argjendtë cilësi reflektuese. Llojet e ndryshme të divaneve, njësive fundore dhe shezlongut mund të mblidhen për të formuar ulëse lineare, këndore dhe gadishullit. Të gjithë kanë një strukturë themelore të pllakave prej druri, ku mbështetëset dhe mbështetëset e krahut, të karakterizuara nga dhe ndërthurja e shiritave të tortorës, mund të futen lehtësisht. Ky lloj i veçantë i strukturës lejon që të çmontoni lehtësisht përbërësit e ndryshëm, në mënyrë që të zvogëloni hapësirën e nevojshme për të ruajtur produktet në dimër. Sediljet janë të pajisura me jastëkë ndenjësesh dhe shpine, gjë që e bën serinë Gio veçanërisht komode dhe të rehatshme, dhe ofron kombinime ekskluzive ngjyrash.