Durban Oval Dining Table 230X105cm

Për shkak të karakteristikës natyrore të drurit eukalipt, rimeso mund të ketë një ndryshim të madh në kokërr/model.

SKU: DUROVDIN Kategoritë: , , Tag:
Brandet: Versmissen
Height (cm)76
Product code DUROVDIN230
Finish 2C PU Topcoat
Material Smoked Eucalyptus Veneer
Length (cm) 230
Depth (cm) 105
Av. Armchair Height (cm) 69
Thickness Top (cm) 7
Thickness Leg (cm) 14.5x60
Volume (m3) 0.545
Nett Weight (kg) 103

Përshkrim

Për shkak të karakteristikës natyrore të drurit eukalipt, rimeso mund të ketë një ndryshim të madh në kokërr/model. Çdo fletë rimeso do të reagojë ndryshe ndaj procesit të punimit dhe mund të jetë më e lehtë ose më e errët.