Essentiel Sofa

L0

Divani Essentiel prezantohet me një qëllim të qartë. Një dizajn me ergonomi, ai përfaqëson një përzierje të elegancës italiane dhe tipareve veriore, duke bashkuar elemente harmonike.

Përshkrim

Divani Essentiel prezantohet me një qëllim të qartë. Një dizajn me ergonomi, ai përfaqëson një përzierje të elegancës italiane dhe tipareve veriore, duke bashkuar elemente harmonike. Vëmendja ndaj detajeve, një veçori që ka karakterizuar gjithmonë koleksionet e Saba-s, mund të vërehet në veshjen me tegela të jastëkëve të mbështetëses.