Table Lamp Toscana

L0

Përzier stilin bashkëkohor dhe tërheqjen moderne të mesit të shekullit me llambën e tryezës Toscana.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përcaktuar nga një bazë skulpturore llambë nikeli me thekse të qelqit të kristalit të rregulluar me përvojë, kjo llambë luksoze tryeze ju jep shkëlqimin dhe elegancën e brendshme. Isshtë në krye me një abazhur prej liri natyral.