Kendama Suspended

L0

Pezull, dysheme, tryezë dhe llambë muri në metal të djegur dhe sfera në xham të fryrë me punim Murano.

81 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Pezull, dysheme, tryezë dhe llambë muri në metal të djegur dhe sfera në xham të fryrë me punim Murano.