Lantern Matrix

L0

Ftojeni hijeshinë kubike të Fenerit Matrix në brendësinë tuaj.

41 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kombinimi i dizajnit modern minimalist me një përfundim të shkëlqyeshëm të nikelit, kjo varëse ofron një zgjidhje bashkëkohore të ndriçimit. E përsosur për krijimin e skemave frymëzuese dhe inovative të ndriçimit për projektin tuaj shtëpiak ose komercial.