Avant-Après Sofa

L0

Divani Avant-Après është në gjendje t’i bëj të gjitha. I ngurtë por i lehtë, divani vjen me konfigurime interesante falë sistemit të veçantë dhe unik të mbështetëses / mbështetëse që shkëputet me një lëvizje të thjeshtë dhe mund të pozicionohet përgjatë bazës.

202 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Divani Avant-Après është në gjendje t’i bëj të gjitha. I ngurtë por i lehtë, divani vjen me konfigurime interesante falë sistemit të veçantë dhe unik të mbështetëses / mbështetëse që shkëputet me një lëvizje të thjeshtë dhe mund të pozicionohet përgjatë bazës. Ulëset vendosen në një bazë metalike të veshur me pëlhurë ose lëkurë, mbështetur në këmbët metalike. Aksesorët e rafinuar plotësojnë sistemin: tavolinat anësore janë dru arre dhe vijnë në dy madhësi të ndryshme. Mbulesa plotësisht të lëvizshme.