Ora Lounge Armchair

L0

Frymëzuar nga trendi i ri i prezantuar nga koleksionet NUBES dhe VICTUS. ORA është e thjeshtë por e sofistikuar, një përzierje e përsosur e dizajnit dhe komoditetit.

178 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Frymëzuar nga trendi i ri i prezantuar nga koleksionet NUBES dhe VICTUS. ORA është e thjeshtë por e sofistikuar, një përzierje e përsosur e dizajnit dhe komoditetit.