CHAIR ADAM

L0

Vjedhni shfaqjen me karrigen e mrekullueshme Adam.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke nxjerrë bukurinë e përjetshme, kjo shtrojë moderne elegante e mesit të shekullit me tapiceri jeshile Albin dhe zbukurime të theksuara të kokës, është e sigurt se do të jetë tërheqëse e syve në sallonin tuaj, dhomën e gjumit ose dhomën e zhveshjes.