Diana

L0

Një karrige e gjithanshme për një tavolinë, një tavolinë kafeje apo edhe në një zyrë apo një dhomë gjumi.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kolltuk i vogël me strukturë në çelik të profilizuar dhe mbushje në poliuretani me shkumë të ftohtë i mbuluar me fibra. Tapiceria prej pëlhure ose lëkure është plotësisht e lëvizshme dhe mund të jetë në një ngjyrë ose në dy ngjyra me pjesën e jashtme dhe këmbët në lëkurë dhe atë të brendshme në pëlhurë ose lëkurë. Kapakët e këmbëve janë në PVC të zezë