FULGENS CHAIR

L0

Kolltukut të vogël Fulgens, i cili ka thirrjen e një pjese unike, të aftë të ulet pranë një divani tradicional, i është shtuar karrigia e re me mbështetëse.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Në dy përfundime, shellac të llakuara ose në dru, gjë që shpreh idenë e përsosmërisë së punuar me dorë. Stilistikisht, pjesa evokon copa klasike të gurëve pa ngjyrime orientale, të konfirmuara nga dora e mëndafshtë e drurit. Predha e pasme e sediljes, e jashtme e llakuar me shellac, është e veshur me brendësi dhe e mbuluar me lëkurë ose pëlhurë.