Flair O’ Chair

Flair O’ është një fron i vogël shtëpiak, një karrige që përputhet në mënyrë të përkryer me tryezën Allure O’.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Flair O’ është një fron i vogël shtëpiak, një karrige që përputhet në mënyrë të përkryer me tryezën Allure O’. Dy objektet vendosin një dialog duke u nisur nga bazat e tyre. Të dyja pjesët qëndrojnë në majë të një piramide me skaje të rrumbullakosura për të pajtuar konceptet e elegancës dhe sharmit. Baza zgjerohet butësisht në anën e pasme ndërsa i afrohet dyshemesë. Ofron komoditetin e nevojshëm. Për më tepër, pjerrësia e theksuar e mbështetëses dhe forma e saj mbështjellëse i ndihmojnë njerëzit të relaksohen pa kompromentuar qëndrimin ideal për të marrë kur ndërveprojnë me të tjerët në mënyrë elegante rreth një tavoline ngrënieje. Për më tepër, karrigia është e pajisur me një mekanizëm rrotullues me kthim automatik.