Delft Blue

L0

Moooi Carpets është një kompani që krijon qilima për të përmbushur nevojat tuaja të sakta, pa marrë parasysh specifikimin, shkallën ose madhësinë.

70 Views

Përshkrim

Aftësia për të kombinuar njohuritë teknike dhe përvojën me dizajnin lejon që Moooi Carpets të ofrojnë mbulesa dyshemeje që të lënë pa frymë. Kompania gjithashtu përdor një koncept revolucionar të shtypjes që është përqendruar në prodhimin e qilimave për kohën e lirë, tregjet e zyrave dhe mikpritjen. 1. Porta e Qiellit nga Marcel Wanders ju bën të shikoni poshtë kur ecni mbi të, duke qenë se duket si një derë siç sugjeron emri. Kush e di, mund të hapet papritmas! Dera e zezë është shumë e detajuar dhe do të plotësojë çdo brendshme me këtë tapet të dizajnit. 2. Porta e Fool’s është e frymëzuar nga nënshkrimi i Marcel Delft Blue, ky tapet është një xhirim i një qilimi origjinal MW të Moooi për moooi. Dizajni origjinal i artit ishte pikturuar me dorë në një pllakë qeramike. 3. Kopshti i Jewel është një dizajn me shumë ngjyra, i cili siç sugjeron emri duket si një kopsht i mbushur me xhevahirë. Gurët e çmuar janë shpërndarë nëpër qilim, të kombinuara me lule për ta përfunduar plotësisht këtë dizajn.