Marble Rug Mc3.03 3X4m

Ky koleksion është një seri veprash arti. Ngjyrat dhe tonet e ndryshme përzihen në mënyrë perfekte së bashku.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky koleksion është një seri veprash arti. Ngjyrat dhe tonet e ndryshme përzihen në mënyrë perfekte së bashku.