Carpet Shaw 200X300

Qilimi Shaw Carf me ngjyrë gri I punuarme dorë 200x30m është i veshur fort dhe luksoz nën këmbë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Qilimi Shaw Carf me ngjyrë gri I punuarme dorë 200x30m është i veshur fort dhe luksoz nën këmbë. Leshi është rregullator hipoallergjik dhe natyral i lagështisë që krijon një mjedis të shëndetshëm jetese.