WALLSYSTEM PUB

L0

Isshtë rezultat i një ideje shumë të thjeshtë: një fletë e palosur në gjysmë dhe e përmbajtur nga lidhje të lehta, e krijuar për t’u përdorur si një raft librash dhe sipër.

171 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me kalimin e kohës, Pab është bërë një sistem shumë i suksesshëm dhe është rritur nga projekti origjinal në gamën e gjerë të konfigurimeve dhe përfundimeve të ndryshme që përbëjnë versionin aktual të këtij viti. Përveç rafteve dhe paneleve të pasme, një seri e njësive të magazinimit dhe një numër stolash me shumë qëllime janë tani në dispozicion. Përfundimet përbëjnë një pjesë të rëndësishme të këtij identiteti. Zgjedhja e gjerë e përfundimeve dhe ngjyrave, së bashku me shumëllojshmërinë e elementeve të arredimit, bën të mundur marrjen e zgjidhjeve të personalizuara, të bëra për të matur.