Cabinet Myconian

L0

Mirë se vini apelin modern urban të Kabinetit Myconian në shtëpinë tuaj.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me dizajnin e tij të bukur gjeometrik, kjo etagere e mrekullueshme shton një pikë qendrore në korridorin, sallonin ose dhomën tuaj të gjumit. Korniza e lëmuar prej çeliku inox përmban dy rafte të vogla dhe katër më të mëdha prej xhami tymi.