Console Beau Gold

Krijoni një efekt monokromatik në interiorin tuaj me Konsolën Beau Deco.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Krijoni një efekt monokromatik në interiorin tuaj me Konsolën Beau Deco. Ai përbëhet nga një kornizë unike e përfunduar prej ari, me një bazë të madhe, të qëndrueshme dhe shirita në të dyja anët. Sipërfaqja drejtkëndore është prej mermeri të zi.