Shaker Console

L0

Ankoroni në mënyrë elegante sallonin tuaj ose studioni me Shaker Desk.

Kategoritë: , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo pjesë e fortë mobiljesh përmban një kornizë të lëmuar çeliku inox dhe një tryezë qelqi të pastër të qëndrueshme.