Console Durban 140

Për shkak të karakteristikës natyrore të drurit eukalipt, rimeso mund të ketë një ndryshim të madh në kokërr/model.

SKU: 105968 Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
Product code DUROVCON140
Finish 2C PU Topcoat
Material Smoked Eucalyptus Veneer
Length (cm) 140
Depth (cm) 45
Height (cm) 75
Thickness Top (cm) 5.5
Thickness Leg (cm) 11
Volume (m3) 0.212
Nett Weight (kg) 36

Përshkrim

Për shkak të karakteristikës natyrore të drurit eukalipt, rimeso mund të ketë një ndryshim të madh në kokërr/model. Çdo fletë rimeso do të reagojë ndryshe ndaj procesit të punimit dhe mund të jetë më e lehtë ose më e errët.