Colibrì Swivel Armchair

Kolltuku Colibrì duket sikur është i lehtë, por në të njëjtën kohë
duket se ka një prani imponuese në hapësirë.

Kategoritë: ,
Brandet: Bonaldo
(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kolltuku Colibrì duket sikur është i lehtë, por në të njëjtën kohë
duket se ka një prani imponuese në hapësirë.  Mbushja e e strukturës ku ulesh
thekson tashmë ndjenjën e butësisë dhe rehatisë
e garantuar nga tapiceri i pëlhurës së laminuar që shton
vëllimi ndaj figurës.