Zeno Desk

L0

Sinteza dhe thjeshtësia: këto janë karakteristikat e një tryeze të përbërë nga vetëm katër pjesë.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Thjeshtësia është sinonim i punës shumë të vështirë. Zeno është sinonim me vëmendje në detaje: tenoni, një copë e vogël në dru ahu me shumë shtresa, futet në nyjën e sipërme të tryezës.