Plato Desk Oval

Plato Desk ndërthur funksionalitetin me modelin.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përshtatet në mënyrë të përsosur në çdo shtëpi: në një dhomë specifike zyre, si dhe në dhomën e ndenjes. Sirtari siguron një hapësirë të vogël për ruajtje. Baza është bërë prej kafe të errët, metal i përfunduar me saten dhe pjesa e sipërme është bërë prej druri lisi që bën për pamjen e tij të ngrohtë.