Coffee Table Treasure

L0

Thesari i Tavolinës së Kafesë elegante që tërheq vëmendjen përmban një kornizë të lëmuar dhe të shkëlqyeshme prej çeliku të pandryshkshëm e cila mbështjell një tryezë qelqi të tymosur dhe bazën e zezë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Thesari i Tavolinës së Kafesë elegante që tërheq vëmendjen përmban një kornizë të lëmuar dhe të shkëlqyeshme prej çeliku të pandryshkshëm e cila mbështjell një tryezë qelqi të tymosur dhe bazën e zezë.