Coffee Table Durand

L0

Tavolina e kafesë ‘Durand’ nga etiketa luksoze holandeze Eichholtz ka një gotë të pastër dhe një tryezë druri me një kornizë prej çeliku inox mat

Out of stock

Marka: Eichholtz Përmasat: 90 x 90 x H. 38 cm Materiale: çelik inox, xham i pastër, dru

Përshkrim

Tavolina e kafesë ‘Durand’ nga etiketa luksoze holandeze Eichholtz ka një gotë të pastër dhe një tryezë druri me një kornizë prej çeliku inox mat