PATHOS COFFEE TABLE

L0

Pjesa e sipërme është katrore me qoshe të rrumbullakosura dhe detaje të rafinuara në skajet e lakuara dhe është në dispozicion në mermer të zi Marquinia, mermer të bardhë Calacatta, mermer jeshil Guatemala, mermer noir Sahara ose në fibra druri MDF të pikturuara me ngjyra me shkëlqim: shkretëtirë, antracit, gri çeliku , kafe moçali ose e kuqe me tulla.

71 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Korniza është me ngjyra të ndezura të kromuara, të bronzuara me nikel, bronzi saten ose me çelik të përfunduar prej bakri.