ELIOS SMALL TABLE

L0

Tavolina elegante për shumë qëllime të vogla me majë të rrumbullakët, katror dhe ovale.

92 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Versionet katrore janë në dispozicion në lartësi gradualisht në rënie; versionet e rrumbullakëta ofron një osman me një majë në lisin gri, lisi të lehta të krehur ose lisin e zi të krehur.