Charlote Chair

L0

Charlotte nga Antonio Citterio është një karrige praktike.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Charlotte nga Antonio Citterio është një karrige praktike. E mbuluar plotësisht, por profili i kornizës është i dukshëm në anën e karriges, duke theksuar kështu vijën e ndenjëses. Mbulesa është në lëkurë të plotë të prerë në të gjelbër në gjashtë ngjyra të ndryshme (natyrore, e zezë, kafe e errët, jeshile baltë, jeshile shishe, bordeaux). Korniza është e disponueshme në një seri ngjyrash dhe teksturash të ndryshme që e theksojnë atë kur pikturohet kallaji me pluhur, nikeli i bronzuar, kromi i zi ose alumini i zi.