Chandelier Verbier L

Përditësoni interiorin tuaj ekzistuese me Llambadarin Verbier L, një objekt vërtetë tërheqës që mund të integrohet në çdo stil mobilimi modern ose klasik.

SKU: 113900 Kategoritë: , , , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.
(Kliko për të parë skedën teknike.)

Përshkrim

Përditësoni interiorin tuaj ekzistuese me Llambadarin Verbier L, një objekt vërtetë tërheqës që mund të integrohet në çdo stil mobilimi modern ose klasik. Ky ndriçues me përfundim të lehtë prej bronzi të krehur dhe dekorime prej xhami tymi jo vetëm që përmbush qëllimin e saj për të ndriçuar dhomën, por është gjithashtu një vepër arti. Vendoseni atë mbi një tryezë ngrënieje ose në qendër të çdo dhome për një përfundim vërtet të sofistikuar.