Chair Freud

Ky kolltuk që mban emrin e divanit të famshëm Freud është pothuajse po aq intrigues.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky kolltuk që mban emrin e divanit të famshëm Freud është pothuajse po aq intrigues. Pavarësisht formës së saj skulpturore mund të shihni një përqafim në mbështetësen gjysmërrethore që bashkohet me mbështetëset e krahëve. Freud ka një tapiceri kremi Brisbane dhe mbështetet nga këmbët e zeza.