Ginestra Chair

L0

Përmbajnë detaje natyrore strukturore të dru tikut dhe pjesët e sipërme të dizajnuara, të studiuara për t’u përputhur me futjet qendrore të bëra  prej porcelani të bardhë Calacatta.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përmbajnë detaje natyrore strukturore të dru tikut dhe pjesët e sipërme të dizajnuara, të studiuara për t’u përputhur me futjet qendrore të bëra  prej porcelani të bardhë Calacatta.I njëjti koleksion përmban një karrige, gjithmonë në dru tik natyral, me linja harmonike  që frymëzohen qartë nga trendet veriore. Karakterizohet nga një ndërthurje në fibra polipropileni që është ideale për përdorim në natyrë.