Husk

L0

“Ata që shikojnë një divan duhet të perceptojnë vizualisht një ndjenjë të rehatisë mendore dhe fizike”.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

“Ata që shikojnë një divan duhet të perceptojnë vizualisht një ndjenjë të rehatisë mendore dhe fizike”. Patricia Urquiola i ka përcjellë këtij koncepti lëvores së kolltukut duke dizajnuar një trup të ngurtë të bërë nga Hirek ® që përmban një jastëk të butë të ndarë në pjesë, të cilat duket se nënvizojnë profilin e saj ergonomik. Ajo është e pajisur me një frymë origjinale që bashkohet me stile të ndryshme. Tre lloje jastëkësh: standardi, i cili është i madh dhe mbështjellës, ose mbështetësja e kokës. Me mbështetjen tonë pa një osman.