Carpet Abbot 200 X 300 CM

L0

Duke shfaqur një kufi të bukur, qilima Abbot Carpet i thurur me dorë 200x300cm ka një shkëlqim të këndshëm dhe është luksoz nën këmbë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Fibra mëndafshi e viskozës është një zëvendësim i përsosur natyral për mëndafshin e vërtetë.