Candle Holder Livia S.3

Vishni tavolinën tuaj të ngrënies me kompletin elegant me 3 mbajtëse qirinjsh Livia.

SKU: 112093 Kategoritë: Tag:
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Vishni tavolinën tuaj të ngrënies me kompletin elegant me 3 mbajtëse qirinjsh Livia. Të bëra prej kristali dhe metali me një përfundim ari, këto mbajtëse të sofistikuara qirinjsh do të jenë mjaft tërheqëse të vërtetë në interiorin tuaj.