Butterfly

L0

Sistemi ulës modular Butterfly, i projektuar nga Patricia Urquiola, ka fituar çmimin “Më i Miri i Vitit” si produkti më i mirë në kategorinë e mobiljeve.

112 Views
Kategoritë: ,
Brandet: B&B Italia
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Çmimi është dhënë nga lexuesit e Elle Decoration Rusi si pjesë e një konkursi në internet. Butterfly është sistemi i parë i uljes së tekstilit që debuton në koleksionin B&B Italia Outdoor. Ka forma bujare dhe super të rehatshme të cilat i përgjigjen një nevoje për përdorim falas dhe joformal.

Plotësisht i mbushur, ajo shfrytëzon teknologjinë e prodhimit të B&B Italia për të marrë ulëse me cilësi të brendshme – një moment historik i vërtetë.